Nog zes jaar Marina Starmans? ‘Leuke vrouw’ of ‘andere planeet’ (video)

DONGEN - Moet Marina Starmans-Gelijns ook de komende zes jaar de burgemeester van Dongen zijn? Die vraag is actueel nu haar benoeming in februari van 2021 afloopt. Langstraat Nieuws ging de straat op en peilde de meningen in het dorp.

Tien september wordt duidelijk of de gemeenteraad van Dongen Marina Starmans-Gelijns aandraagt voor een termijn van nóg zes jaar als burgemeester van het Brabantse dorp. Maar de bewoners laten nu al duidelijk hun stem horen. “Er valt best een en ander aan te merken op het functioneren van de burgemeester”, is een dame kritisch. “Hoe ze de zaken rondom de Cammeleur heeft aangepakt verdient bijvoorbeeld niet de schoonheidsprijs.”

Een man uit ’s Gravenmoer heeft eveneens zo zijn aanmerkingen op Starmans. “Ze zal best wat kunnen, de burgemeester. Alleen heeft ze totaal geen oog voor ’s Gravenmoer. Voor haar hangen we er maar wat bij en dat steekt. Het is net alsof wij van een andere planeet komen.”

Desondanks menen beide senioren dat Starmans aan mag blijven als burgemeester van Dongen. “Ze heeft ook best goede dingen gedaan. En ze is daarnaast een leuke vrouw. Laat ze nog maar zes jaar burgemeester van Dongen zijn.”

Deel dit bericht met je vrienden!