Opa Wim neemt na dertig jaar afscheid van Efteling abonnement

DONGEN - Bekende Efteling abonnementhouder opa Wim laat weten dat hij na dertig jaar de keuze heeft moeten maken om zijn abonnement op te zeggen.

"Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Helaas voor Opa Wim is de tijd gekomen, dat ik met veel pijn in mijn hart afscheid na 30 jaar moet nemen dat ik niet meer naar de Efteling ga. Opa Wim is weer gevallen met de fiets ( ik heb gelukkig niets ) maar ik voel mijn eigen onzeker, dat ik niet meer durf te fietsen. Ik bedank alle medewerkers van de Efteling en vrienden en kennissen voor die fijne jaren die ik met jullie genoten heb. Ook de man die mij opgeraapt heeft kon zelf niet omhoog komen, hartelijk dank. Er zijn mensen die mij per smsjes mijn adres vragen maar vergeten d'r telefoonnummer bij te zetten, dan kan ik ze niet bereiken. Als je een kaartje wilt sturen, dat doet mij goed. Want ik heb er wel veel moeite mee met de beslissing die ik genomen heb", deelt Conny Ots namens Wim op Facebook. Kaartjes voor opa Wim kunnen verstuurd worden naar: Oude baan 62B, 5104AZ, Dongen.