Opening sportaccommodatie Dillenburg

DRUNEN - Na vele jaren van voorbereiding en de ingebruikname van de nieuwe sportaccommodatie door Turn- en dansvereniging SHJ, Judoclub Drunen en Fysiotherapie Van Bommel, staat op 14 mei a.s. de officiële opening gepland.

De accommodatie is voorzien van een sportzaal met permanente turnopstellingen, een dojo, een recreatiezaal en een bewegen op muziekzaal. SHJ en Judoclub Drunen zijn de hoofdgebruikers van het gebouw, maar ook voor andere organisaties, verenigingen en/of particulieren biedt de accommodatie mogelijkheden.

De opening zal vooral een feest worden voor en door de gebruikers. Zij laten u graag zien hoe de nieuwe sportaccommodatie op duurzame wijze de sportbeoefening voor zowel verenigingen als zorg- en welzijnsorganisaties als particulieren faciliteert.

Vanaf 13.00 uur nodigen Stichting Sportaccommodatie Dillenburg en de gebruikers van de nieuwe sportaccommodatie u allen uit om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het nieuwe gebouw en alle sport- en beweegactiviteiten die er in het gebouw plaatsvinden. Het feest eindigt om 15.30 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!