Peter van anderhalve meter is een blijvertje in Waalwijk

WAALWIJK- Boa Jack, of beter gezegd, Peter van anderhalve meter, probeert elke keer weer een lach op iedereens gezicht te toveren tijdens de weekmarkt in Waalwijk. En dat lukt hem heel goed. Hij probeert op een leuke en grappige manier iedereen zich aan de regels te laten houden als fantasie boa. Door zijn leuke manier van mensen spreken is hij ondertussen een landelijke beroemdheid geworden.  

“Al een aantal jaar opende ik de kermis in Waalwijk, maar door alle maatregelen ging de kermis dit jaar niet door. Om toch iets te kunnen doen kwamen er ideeën om iets te doen op de weekmarkt van Waalwijk en dat is de eerste keer zo goed bevallen dat ik heb mogen blijven,” vertelt Jack. Jack is straatartiest en staat vaak in Duitsland, Italië en Nederland. Hij doet daar ludieke shows op straat. “Nadat ik terugkwam van de kerstmarkt in Keulen vorig jaar gingen we in lockdown, dat is niet meer losgekomen,” aldus de straatartiest. 

 Peter van anderhalve meter is meer als grapje begonnen, maar het ging al snel viraal. De marktbezoekers in Waalwijk vinden het dan ook erg leuk. Met de attributen die Peter van anderhalve meter gebruikt en het fantasie boa-pak luisteren de mensen 9 van de 10 keer wel naar hem. “Als ik een lach op mensen hun gezicht kan toveren heb ik er veel plezier aan, als dat niet meer gebeurt kruip in terug in mijn schulp en verzin ik weer wat nieuws. Je moet stoppen op je hoogtepunt zeg ik altijd,” vertelt de fantasie boa. 

 

Deel dit bericht met je vrienden!