Politieagent weet niet wat hij hoort bij dodelijk ongeval

WAALWIJK- ‘Ga eens werken man’ dat is wat politieagenten te horen kregen van een bestuurder die stond te wachten, terwijl de politie druk bezig was met hun werk bij een dodelijk ongeval.

Ongeloof

Politieagent Jarno wist niet wat hij hoorde. “Hoor ik dit nou goed? Ga eens werken?”, dacht hij op dat moment. Ook politieagente Kim was aanwezig bij het ongeval. Zij heeft na dit incident er een artikel over de situatie geschreven die vele malen is gedeeld op facebook. 

 Verder konden ze hier niet veel tegen doen. Ze moesten verder gaan met hun werk. De mensen eromheen in de auto’s die ook stonden te wachten, hebben de persoon in kwestie aangesproken op zijn gedrag. “We werden op dat moment wel gesteund door de maatschappij,” vertelt Jarno. 

Geen incident 

Laatste tijd staan er veel foto’s en video’s online op social media. “Bij ons gebeurde het ook, een agent is bij de vangrail moeten staan om mensen tegen te houden die over de vangrail heen klommen om foto’s en video’s van het ongeval te maken,” aldus de politie agent. 

 Na zo’n incident hebben de politieagenten een briefing over het ongeval gekregen en werd er gevraagd hoe het met ze gaat. Het is niet niks. “Als er dan ook nog bij komt kijken dat iemand zo’n opmerking naar ons roept, is dat wel heel heftig,” vertelt Kim. “Denk eens na voordat je iets roept,” met deze belangrijke boodschap eindigt politie agente Kim haar artikel.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!