Prima afsluiting eindseizoen Atletiek Club Waalwijk

WAALWIJK - Op zondag 30-08 werd door Atletiek vereniging AV Weert de Zuid Nederlandse Kampioenschappen georganiseerd. Hierbij kwam Theo Blok uit Waalwijk van Atletiek Club Waalwijk uit op het onderdeel kogelstoten. Theo presenteerde goed met een afstand van 12,74 meter werd de veteraan bij de senioren derde.

Zaterdag 5 september werd in Oosterhout de laatste Competitie Wedstrijd van regio-13 georganiseerd van dit seizoen. Hierbij was ook Atletiek Club Waalwijk vertegenwoordigd. Bij de Jongens Pupillen-C was het Ruben van Geenen uit Waalwijk die de club goed in de schijnwerpers zette. Ruben werd op de meerkamp die bestond uit de onderdelen hoogspringen, balwerpen en de 600 meter derde.

Ruben behaalde de meeste punten door zijn race op de 600 meter. Daar maakt hij gewoon een sprint van hij liep de 600 meter in de tijd van 2.07,84 minuten, niemand kon hem volgen. Ruben is in het eindklassement ook derde geworden. Ruben is dit jaar al Brabantse regio Cross Kampioen en Brabants Baan Kampioen op de 600 meter.

Deel dit bericht met je vrienden!