Proost mee op de verjaardag van RKC

WAALWIJK - Zoals het een goede jarige betaamt trakteert RKC Waalwijk ook graag in deze jubileumweek! Voor alle Seizoenclubcardhouders, maar ook voor alle inwoners van de Langstraat e.o., hebben wij enkele mooie presentjes.

Donderdag om 20.30 uur zijn alle RKC'ers van harte welkom om het glas te heffen op de 75 jarige verjaardag! In de RABO Businessroom zal een DJ voor de muzikale omlijsting zorgen en het is ook meteen een mooie gelegenheid om het elftal van de driekwart eeuw vereeuwigd te zien in onze Businessruimte!

Op vertoon van je Seizoenclubcard kan je op de feestavond of aanstaande zaterdag, van 13.00 tot 18.00 bij het secretariaat, een cadeau van hoofdsponsor Mandemakers Keukens ophalen. Daarnaast trakteert RKC jou graag op het eerste rondje bij RKC Waalwijk - Jong PSV, je krijgt ook een muntje bij het afhalen van je cadeau zodat er op zaterdag met z'n allen geproost kan worden op de verjaardag!

Alle inwoners van de Langstraat e.o. zijn aanstaande zaterdag van harte welkom bij RKC Waalwijk - Jong PSV. RKC geeft in het kader van de verjaardag gratis kaartjes weg voor het duel tegen Jong PSV! Kaarten kunnen donderdag op de feestavond of zaterdag bij het secretariaat en bij de thuiskassa opgehaald worden.

Let op: Het cadeau en het muntje kan enkel opgehaald worden bij de feestavond en op zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur bij het secretariaat!

Deel dit bericht met je vrienden!