R.W.B. zet tegen SSC’55 zegereeks voort

WAALWIJK - RWB is bezig aan een goede reeks van overwinningen. Zaterdag 25 november kwam daar uit bij SSC’55 zege nummer 6 bij. De uitslag van 0-7 was enigszins geflatteerd want tot de rust voetbalde SSC’55 aardig mee en kreeg net voor en net na rust kansen om gelijk te komen.

De wedstrijd kwam pas na een half uur spelen pas goed op gang. Vanuit een standaard situatie legde Koen van Baardwijk de bal panklaar voor de goal, zonder dat hem iets in de weg werd gelegd kon Owen Kogels hoog boven iedereen vrij inkoppen. Met de rust was het 0-1. Na de 0-4 ging RWB wisselen, maar met de sterke bank die RWB heeft werden ze daardoor niet minder sterk. Invaller Brent van Look tilden de stand dan ook op naar 0-5 en 0-6. Het slotakkoord was voor aanvoerder Koen van Baardwijk die vanaf 11 meter mocht aanleggen en daarmee de eindstand op 0-7 bepaalde.