RKC heeft nieuwe medewerker sales

WAALWIJK - RKC Waalwijk is weer aan het bouwen! RKC heeft het commerciële team uitgebreid met een nieuwe functie: Jeroen Loosschilder zal per omgaande de functie “medewerker sales” invullen en binnen deze hoedanigheid zich gaan richten op het verwerven van nieuwe commerciële inkomsten.

Daarnaast zal hij de beide accountmanagers (Johnny de Vries & Ellen te Brake) ondersteunen in hun werkzaamheden. Algemeen directeur Remco Oversier licht toe: “Zoals bekend is ons RKC Waalwijk weer aan het bouwen op alle fronten. Ook de kantoorkant van onze club maakt weer stappen vooruit. Naast twee accountmanagers hebben we, met de positionering van een “medewerker sales”, een extra bouwsteen geplaatst in ons commercieel team, die zich gaat richten op het aanboren van nieuwe inkomstenstromen, om zodoende de commerciële inkomsten te kunnen doen overstijgen."

"Jeroen is hier de geknipte persoon voor: hij is reeds bekend bij onze partners en inmiddels al anderhalf jaar onder onze vleugels in ontwikkeling geweest. Daarnaast past het bij ons RKC Waalwijk om talentvolle mensen te ontwikkelen en kansen te bieden.”, aldus de directeur.

Deel dit bericht met je vrienden!