Roel van de Sande naar RKC Waalwijk

WAALWIJK - Enkele dagen voor de laatste reguliere competitiewedstrijd van de huidige voetbaljaargang heeft RKC Waalwijk met Roel van de Sande reeds haar eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De linksbenige middenvelder komt over van Helmond Sport, waar zijn contract afliep. In Waalwijk tekent Van de Sande een contract voor twee jaar, met een optie voor een derde jaar.

Algemeen directeur Remco Oversier licht toe: “Met Roel halen we een ervaren en veelzijdige linksbenige middenvelder binnen. Naast zijn voetbalkwaliteiten is Roel ook enorm maatschappelijk betrokken, iets wat uitstekend past bij RKC Waalwijk en de functie die wij als club hier in de regio vertegenwoordigen.”
“Mijn komst naar RKC Waalwijk is een hele bewuste keuze,” aldus Van de Sande. “In de gesprekken die ik heb gevoerd met de clubleiding heb ik veel vertrouwen gekregen in de weg die RKC Waalwijk is ingeslagen, en in het verdere pad dat zij voor ogen heeft. Ik kijk er enorm naar uit om mijn steentje bij te mogen dragen aan de wederopbouw van deze mooie club.”

De 28-jarige Van de Sande kwam eerder uit voor FC Eindhoven en TOP Oss. De middenvelder speelde reeds 195 duels in de Jupiler League, waarin hij goed was voor 11 doelpunten en 23 assists.

Deel dit bericht met je vrienden!