RWB viert 108 jarig bestaan met Carnavalsfeest

WAALWIJK - Voetbalclub RWB is opgericht op 2 februari 1908, en viert zijn verjaardagsfeest al jaren in Carnavalstijl.
Donderdag 4 februari startte het de festiviteiten door op te warmen met een clubavond.

In de vooravond speelde het een 7 tegen 7 minitoernooitje, waarbij ook een team van vv Baardwijk en WSC was uitgenodigd.

Voor later op de avond was DJ Mitchel van Wijk uitgenodigd om de muziek te verzorgen.
Mitchel van Wijk heeft door zijn professionele werk als DJ op Gersonisos en zijn optreden tijdens het kampioenschap van RWB-1 binnen RWB een ware fanclub opgebouwd.
Tijdens zijn optreden stelde hij zijn RWB-fans niet teleur en werd het een swingend RWB-feest.

Het grote feest werd gehouden op vrijdag 5 februari, een feest wat voornamelijk bezocht werd door de 18+ jeugd van RWB.
De Evenementencommissie had naast de gebruikelijke Huis DJ Wout een Mystery Guest op het programma staan.
De stemming zat er tijdens het verjaardagsfeest van RWB al snel goed in, heel RWB ging los op de Carnavals / feestmuziek.

In het feestweekend is er voor iedereen wat wils, zaterdag had de Recreatiecommissie voor de jongere RWB-ers een Carnavalsmiddag georganiseerd.
Deze middag wordt niet alleen bezocht door kinderen en ouders van jeugdleden, maar inmiddels weet ook de wijk Driessen dat bij RWB carnaval wordt gevierd.

Goed dat RWB door het terras geheel dicht te maken er extra vierkante meters feestruimte bij heeft gekregen en dat het weer meezat, op het veld werd ondanks Carnaval door de jeugd gezellig een balletje getrapt.

Op zondagochtend werd het feestweekend afgesloten met Fruhshopppen waarmee ook de oudere leden van RWB in de gelegenheid zijn om wat mee te krijgen van Carnaval.

Zoals inmiddels een traditie is was de Torfgraber Kapelle uitgenodigd voor de muziek.
Dit jaar was hier een extra dimensie aanvastgeknoopt, in de pauzes zorgde Alexander de Peffer op vinyl voor traditionele carnavalsmuziek.

Deel dit bericht met je vrienden!