Sinterklaas beantwoordt vragen op Langstraat TV

WAALWIJK - Wat is het lievelingsdier van Sinterklaas? Hoe wast Sinterklaas zijn baard? Wat doet Sint in zijn vrije tijd?’ Deze en meer vragen van kinderen uit Waalwijk worden door Sinterklaas zelf beantwoord. Het vraaggesprek wordt zondag 22 november uitgezonden door Langstraat TV.

Dat Sinterklaas inmiddels in Nederland is gearriveerd, is niemand ontgaan. Een groots en feestelijk onthaal in Waalwijk ging jammer genoeg niet door. Vanwege de RIVM-maatregelen moest het Sinterklaas Intocht Comité Waalwijk het geplande Sint-drive-in-feest afblazen.

Het comité nodigde de Goedheiligman daarop uit om vragen van kinderen te beantwoorden en daar ging de Sint uiteraard enthousiast op in. Direct na zijn aankomst in Waalwijk nam mevrouw Judith (ambassadeur van Waalwijk) de vragen met Sinterklaas en een van zijn Pieten door. Jeroen Pulles van studio Pulles & Pulles was erbij en legde het gesprek vast.

Het vraaggesprek met Sinterklaas wordt op zondag 22 november om 09.00 uur uitgezonden door Langstraat TV. De uitzending wordt om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur herhaald. Langstraat TV is te zien via KPN-kanaal 1342, Ziggo 42 en Telfort 2065. De uitzendingen zijn ook live te volgen via de website www.langstraatmedia.nl . Ook via de Facebook-pagina van het Sinterklaas Intocht Comité Waalwijk laat Sinterklaas deze weken geregeld van zich horen: www.facebook.com/Sinterklaas-Waalwijk.

Deel dit bericht met je vrienden!