Twee verdachten vechtpartij Eftelingweg voor de rechter

KAATSHEUVEL - De twee verdachten van de vechtpartij op de afrit van de A59 richting de Efteling van afgelopen zaterdag worden strafrechtelijk vervolgd. Dit heeft het Openbaar Ministerie laten weten. De mannen moeten zich op 21 december voor de politierechter in Breda verantwoorden. Een 63-jarige vrouw uit België en een 51-jarige vrouw uit Dordrecht worden verdacht en werden zondagavond al vrijgelaten.

Afgelopen zaterdag werden tijdens een massale vechtpartij op de afrit zes verdachten opgepakt. De invoegmanoeuvres van drie Belgische broers waren waarschijnlijk de aanleiding voor de vechtpartij. Ze reden naar de Efteling toen ze tegelijkertijd van rijstrook wisselden. Een Nederlander moest hierdoor remmen. De betrokkenen hebben vervolgens hun auto aan de kant gezet en begonnen te vechten.

Een 23-jarige man uit Dordrecht kreeg een flinke klap van een Belg. De vader van de jongen haalde vervolgens een breekijzer uit zijn auto, zo meldt de politie. De man uit Dordrecht is behandeld door het ambulancepersoneel. De man uit België moest mee naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht met je vrienden!