Tweede elftal RKC heeft hoofdtrainer gevonden

WAALWIJK - Het tweede elftal van RKC Waalwijk, dat vanaf volgend seizoen weer actief zal zijn in de beloftencompetitie, krijgt een bekend gezicht voor de groep. Assistent trainer/coach Erwin van Breugel zal als hoofdtrainer gaan fungeren van dit nieuwe elftal. Van Breugel blijft tevens actief als assistent trainer/coach, waardoor hij vanaf het volgende seizoen nog meer werkzaamheden voor RKC Waalwijk zal gaan verrichten.

“Erwin is, gezien zijn ervaring en prestaties als hoofdcoach binnen het jeugdvoetbal en de top van het amateurvoetbal, de ideale kandidaat voor deze nieuwe functie. Daarnaast is hij een échte RKC’er” aldus Remco Oversier. “We hebben Erwin eerder langdurig aan ons gebonden om de continuïteit in ons voetbaltechnische beleid te borgen en middels deze constructie is het mogelijk om Erwin nog meer aan ons te binden. Niet alleen zal dit de kwaliteit van werken ten goede komen, ook is Erwin in deze dubbelfunctie de perfecte verbinding tussen de spelers uit het tweede team en onze A-selectie. Een win-win situatie op alle fronten dus.”

Erwin van Breugel licht verder toe: “Het is voor mij heerlijk dat ik me vanaf volgend seizoen volledig kan richten op RKC. Met deze dubbelfunctie kan ik een eigen team trainen en samen met de rest van de staf verder bouwen aan de verdere ontwikkeling van het eerste elftal. Ik ga er alles aan doen om de verbinding tussen het eerste en het tweede elftal op alle fronten zo goed mogelijk te laten renderen en kijk nu al uit naar het nieuwe voetbalseizoen.”

Erwin van Breugel is al negen jaar verbonden aan RKC Waalwijk en trainde tot vorig seizoen onder andere de belofteploeg van Brabant United. Na afloop van het huidige seizoen neemt hij afscheid als trainer/coach van zondag hoofdklasser Blauw Geel ’38 uit Veghel.

Deel dit bericht met je vrienden!