Uitstel korte film van Dongenaar Stefan

DONGEN -Stefan van den Bosch uit Dongen had zich er zo op verheugd. Op zaterdag 20 juni zou zijn korte film 'Oorwurm' in première gaan. Door de coronamaatregelen kon dat feest niet doorgaan, maar er is al weer een nieuwe datum gepland: 20 september. Onder voorbehoud, dat dan weer wel.

Van den Bosch baalt enorm van de situatie: "Het is vervelend, maar het komt wel goed. We hebben gekeken voor een andere datum en hebben die gevonden. Hopelijk kunnen we de film nu wel laten zien." Volgens de 24-jarige Dongenaar was alles goed geregeld voor de première. "De opnames waren klaar, de montage was, de zaal was gehuurd en de hapjes en drankjes stonden al klaar."

De film 'Oorwurm' gaat over de gehoorschade die Van den Bosch heeft opgelopen tijdens een avondje stappen. Hij had zijn oordoppen niet bij zich in de kroeg en had geen zin om ze thuis te halen. Voor het maken van de film startte de Dongenaar een crowdfundingsactie om de film te maken en heeft meer dan €7000,- opgehaald.

Op zondag 20 september zal, als alles soepel verloopt, de film alsnog in première gaan. "Het programma is grotendeels nog steeds hetzelfde, alleen zullen we de film meerdere keren gaan vertonen voor meerdere groepen. Dit komt omdat we anders de 1,5 meter afstand niet kunnen houden. Daarnaast zullen we nog een kleine borrel houden met onze gasten (sponsoren), in plaats van een groot feest. We hadden dit graag anders gedaan, maar dat is niet mogelijk vanwege het coronavirus."

Deel dit bericht met je vrienden!