Van der Sloot nieuwe trainer VV Dongen: ‘Deze club past bij mij’

DONGEN - Marcel van der Sloot neemt aan het eind van het seizoen de leiding over van Osman Erbas, de huidige hoofdcoach van VV Dongen. Van der Sloot, geboren 3 juni 1980 in Gouda, begon zijn loopbaan als betaald voetballer bij FC Utrecht.

Via RBC Roosendaal, TOP Oss, De Graafschap, FC Dordrecht keerde hij in 2011 weer terug bij TOP Oss, waar hij nu nog steeds met 58 goals topscorer aller tijden is. In totaal speelde hij 295 wedstrijden betaald voetbal.

Van der Sloot is in zijn nopjes: “Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen bij VV Dongen. Ik ben ervan overtuigd dat de club bij mij als persoon past. De vereniging staat centraal met het eerste elftal als vlaggenschip. VV Dongen heeft bewezen in de afgelopen jaren een stabiele derde divisionist te zijn ondanks de huidige stand op de ranglijst. Net zoals ik als speler, assistent en hoofdcoach, het onderste uit de kan wil halen, wil ik mij ook bij VV Dongen volledig geven om bij te dragen aan de ambities die het bestuur met mij heeft besproken. Met de huidige spelersgroep en de jonge talenten voel ik me voldoende gewapend om deze uitdaging aan te gaan.”

Voorzitter John-Paul Verkooijen: “Samen met Alwin van Aken (Technische Zaken) ben ik ervan overtuigd de juiste man op het juiste moment voor VVDongen te hebben gevonden.''

Deel dit bericht met je vrienden!