vv DESK wint met 2-3 in Oss

KAATSHEUVEL - Op zaterdag 3 oktober speelde vv DESK op een uitgestorven Sportpark de Rusheuvel tegen sv O.S.S. 1920.

DESK kwam slecht uit de startblokken. Dat resulteert in de vierde minuut al meteen tot een tegendoelpunt. DESK grijpt achterin niet in wat 1-0 betekent. Toch herpakt de Kaatsheuvelse ploeg zich. Zij worden in de 44e minuut beloond met een wereldgoal van Stijn Hamers. Vanaf een meter of 25 is het Stijn die de bal zo over de keeper van de thuisploeg stift: 1-1. Vier minuten na rust gaat het toch weer mis. Jur Molenschot veroorzaakt een strafschop: 2-1. En het wordt wederom loon naar werken in de 65e minuut: een strakke voorzet op Steven Krikken die er tegenaan loopt en de bal met de binnenkant voet binnentikt: 2-2. In de 78e minuut kreeg DESK een cadeautje van de thuisploeg. De laatste man van sv O.S.S. lobt de bal zo achter z'n keeper: 2-3.