Waalwijker Bart van Dishoeck maakt indruk in RTL-programma

WAALWIJK - Voor Waalwijker Bart van Dishoeck is 2020 een jaar om nooit te vergeten. Niet alleen omdat vrijwel alle optredens van hem geannuleerd zijn vanwege het coronavirus, maar ook omdat Bart hoge ogen gooiden tijdens het RTL 4-programma 'I Can See Your Voice'. "Ja, mijn telefoon ontplofte echt gelijk nadat vrienden en familie zagen dat ik mee deed," geeft van Dishoeck aan. Het zou overigens niet alleen bij deelnemen blijven.

Bart is een 39-jarige zanger uit Waalwijk, die door heel Nederland optreedt. Het is zijn passie, werk en liefde ineen. De zanger ontdekte een aantal jaar geleden al dat hij een getalenteerde zanger was en zag het in 2019 bevestigd worden. "Ik deed in dat jaar mee aan Jantjes talentenjacht in Amsterdam en wist het te winnen", aldus van Dishoeck. Een jaar later pakt Bart het groter aan, door mee te doen aan een bijzonder RTL-programma.

Talent boven water door RTL-Programma
I Can See Your Voice is een muzikale spelshow waarin zes kandidaten alles uit de kast halen om het panel, bestaande uit Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk, te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Het panel moet vervolgens rade of de deelnemers echt kunnen zingen, zonder ook maar een noot gehoord te hebben. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten ook een aantal valse stemmen tussen. In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af.

De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Dat is van Dishoeck gelukt, al had de Waalwijker het niet verwacht. Van Dishoeck bleef namelijk over met een collega-zanger, die veel positieve reacties kreeg op zijn optreden. "Iedereen had verwacht dat de andere persoon zou gaan winnen", aldus van Dishoeck.

Dat gebeurde niet, dus mocht Bart een duet zingen met de dames van OG3NE. Hoewel de zanger een verlegen indruk maakte op het podium, blies hij alles en iedereen omver met zijn duet. Zelfs OG3NE was onder in de druk (zie video).

Beelden met dank aan RTL

"Dat was echt een fantastisch moment. Ik kreeg zelf kippenvel, want de reacties waren schitterend. Niet alleen op dat moment, maar ook een paar weken terug, toen het programma werd uitgezonden. Ik keek samen met mijn vriendin naar de uitzending en ze was echt heel trots, haha. Mijn dochter van vier vond het leuk dat ik op tv was," vertelt de zanger, die het te gek vond om met de dames van OG3NE op te treden.

"Ze waren heel aardig voor mij en waren ook onder de indruk. Misschien dat een nieuwe samenwerking er wel in zit, of misschien wel met Trijntje Oosterhuis of Jeroen van der Boom," lacht de enthousiaste zanger. Bart heeft in ieder geval laten zien dat hij goed samen kan werken met andere artiesten. Op de onderstaande foto is te zien dat de samenwerking tussen OG3NE en Bart goed en moeiteloos verliep.


Foto met dank aan RTL

Gouden Toekomst
Van Dishoeck zal ongetwijfeld een mooie toekomst tegemoet gaan en misschien wordt hij wel de volgende grote naam in de muziekindustrie. Wie weet! Voorlopig hoeft van Dishoeck zich alleen druk te maken om het coronavirus. Zolang dat er nog is, zal de vrolijke zanger weinig tot niet optreden.

Op 27 december treedt Bart van Dishoeck op tijdens "Liefs uit de Langstraat", dat ook op Langstraat TV wordt uitgezonden. Alle afleveringen van , ook aflevering 1 met Bart, zijn terug te kijken op Videoland.

Deel dit bericht met je vrienden!