‘Winkelgebied moet huiskamer van Kaatsheuvel worden’

KAATSHEUVEL - De gemeente Loon op Zand gaat het vitale hart van Kaatsheuvel opknappen en herinrichten. Het winkelgebied in de Peperstraat en Hoofdstraat moet dé huiskamer worden voor bewoners, bezoekers en ondernemers.

Met de vernieuwing wil de gemeente de uitstraling van het gebied en de verblijfskwaliteit verbeteren. In het nieuwe ontwerp sluiten parkeren en winkelen beter op elkaar aan. Bovendien wordt het groener en duurzamer, aldus de gemeente.

Loon op Zand vraagt inwoners en ondernemers nu om een reactie op de plannen. Dat kan vanwege de coronamaatregelen alleen digitaal. Het werk aan het centrum begint na de bouwvak-vakantie en duurt bijna een jaar.

Deel dit bericht met je vrienden!


×

 

Hallo!

Klik op het logo om je bericht te typen.

× Stuur een bericht naar de studio