‘You never wo(l)k alone’ voor KWF: ‘We vergeten Jasco niet’

KAATSHEUVEL - De Eendragt in Kaatsheuvel organiseert samen met Schalken Horeca Service twee evenementen. De opbrengst hiervan gaat naar ' You never wo(l)k alone' en 'We never wo(l)k alone'. Zij doen dit jaar mee aan de Alpe 'd Huzes waarbij geld wordt ingezameld voor KWF kankerbestrijding.

Alex Schalken heeft zijn team 'You never wo(l)k alone' opgericht. Ongeveer 5 jaar geleden kreeg Alex te horen dat zijn vriend Jasco was getroffen door slokdarmkanker en is in 2018 aan de gevolgen overleden. Dit was voor hem de aanleiding om met 'You never wo(l)k alone' mee te doen aan Alpe 'd Huzes en op deze manier geld op te halen voor het goede doel.

''Wij zijn altijd als vriendengroep bij elkaar gebleven en dit was ook zo na het overlijden van Jasco. Hij blijft altijd in ons geheugen. Wij willen proberen 'You never wo(l)k alone' door te zetten en nog meer geld in te zamelen. Op deze manier vergeten we Jasco ook niet'', laat Alex aan Langstraat Media weten.

Op 13 en 14 januari vinden er twee evenementen plaats voor het goede doel  in de Eendragt in Kaatsheuvel. Op 13 januari wordt er een New Year's Party georganiseerd. Dit zal bestaan uit een Hollandse avond, met vijftal artiesten en daarbij met een dj. Op 14 januari staan er twee dj's op het programma van 10.00 uur tot en met 19.00 uur.

Vanaf 19.00 uur zijn er op beide dagen diverse en bekende TikTokkers aanwezig, die 'live' gaan. Op deze manier is het mogelijk om mensen te benaderen die op dit moment met de ziekte te maken hebben. 'You never w0(l)k alone' geeft pakketen weg aan mensen die strijden tegen de ziekte. De pakketen zijn via de Facebook van 'You never wo(l)k alone' te bestellen.

Deel dit bericht met je vrienden!