Zanger Martin Stone brengt Waalwijkse senioren verrassingsbezoek (video)

WAALWIJK - Zanger Mart Steenbeek, beter bekend als Martin Stone, heeft zich woensdagmiddag van zijn beste kant laten zien. Op verschillende plekken in Waalwijk bracht de artiest verrassingsbezoeken aan senioren in zijn stad. Speciaal voor hen zong hij verschillende nummers uit zijn internationale repertoire.

Een van de plekken die Martin Stone aandeed was seniorencomplex de Antoniushof aan het Vredesplein. Vanuit hun ramen genoten de bewoners daar zichtbaar van de nummers die de Waalwijkse artiest voor hen zong. Onder meer Guus Meeuwis’ Brabant en het You’ll never walk alone van Gerry & The Pacemakers weerklonken over de parkeerplaats.

Blij maken
“Helaas is direct contact met de bewoners op dit moment niet mogelijk, maar we mogen hen uiteraard niet vergeten. Vandaar dat ik graag iets voor die mensen wilde doen”, stelt Stone. “Het ontroert me echt dat ik hen met het zingen van een paar nummers weer een beetje blij heb kunnen maken.”

Ook enkele toeschouwers waren onder de indruk van de zangkunsten van Stone. Een van hen kon een traantje zelfs niet onderdrukken. “Mijn moeder zit in dit seniorencentrum”, vertelt ze. "Ik heb haar al weken niet kunnen zien. Dat een artiest als Martin Stone dan de tijd neemt om haar op te vrolijken is prachtig. Echt, ik heb er geen woorden voor. Zo mooi.”

Cadeaus
Niet alleen Stone was overigens goedgezind. Werknemers van de lokale vestiging van Etos hadden eveneens een presentje voor alle bewoners van het seniorencomplex aan het Vredesplein. Na afloop van Stone’s concert werden die presentjes overhandigd. Yvette van Deelen van Etos Waalwijk: “We willen de mensen die het moeilijk hebben, die eenzaam zijn, een steuntje in de rug bieden. Gelukkig denken onze klanten er net zo over. Velen van hen hebben gedoneerd voor de cadeautjes.”

Ook bewoners van verschillende andere seniorencomplexen in de stad kunnen binnenkort een verrassingsbezoek van Etos Waalwijk verwachten. En mogelijk komt ook Stone langs. Om drukte voor de seniorencentra te voorkomen wordt dat echter geheim gehouden.

Deel dit bericht met je vrienden!