Zo’n 700 mensen kwamen op evenementen Anton Pieckplein af

KAATSHEUVEL - Het weekend van 16 tot en met 18 december stond in Kaatsheuvel in het teken van de grote witte tent op het Anton Pieckplein. Het gehele weekend waren er activiteiten te doen, met wisselend succes.

Op vrijdag was er door de organisatie een Rock Café georganiseerd. Tijdens het tot 00.00 uur durende evenement traden verschillende bands op, zoals: Under Aged en The Devils Amp. Circa 120 mensen maakten de trip naar het plein om van de rockmuziek te genieten.

Zaterdagavond stond in het teken van het Apres Ski feest. Daarin was er een optreden van De Lawineboys. Zij zijn bekend over heel Nederland door onder andere het nummer 'Joost'. Die avond werd door meer mensen bezocht, de organisatie telde zo'n 450 bezoekers.

Op de zondag was er een curling toernooi. In totaal waren daar 120 mensen aanwezig, verdeeld over teams van vier personen. Dat betekent dat er 30 teams aanwezig waren die streden om de overwinning. Er staat nog een evenement op het programma: de Q-Music foute kerst party. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 23 december 2022. Deze avond is alleen voor mensen ouder dan 18.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!