3.500 levensmiddelen opgehaald voor Voedselbank Waalwijk

WAALWIJK – De eerste editie van Vermilion’s Food Drive is buitengewoon succesvol verlopen. In de afgelopen weken hebben medewerkers van Vermilion Oil & Gas Netherlands in totaal meer dan 7.000 supermarktartikelen opgehaald. De artikelen zijn gelijkelijk verdeeld en vandaag overhandigd aan de voedselbanken in Waalwijk en Harlingen, waar de onderneming vestigingen heeft.

Ad Schouten van Voedselbank Waalwijk noemt het een grandioos resultaat. “Hiermee maken we een grote groep mensen in onze stad blij. Het betekent dat zij iets extra’s op de kersttafel kunnen zetten.

Enkele maanden geleden is Vermilion bij ons langs geweest om te bespreken wat het bedrijf in het kader van vrijwilligerswerk zou kunnen doen. Daar is deze Food Drive-actie uit voortgekomen. Vandaag komen zij 3.500 producten afleveren. Dat vind ik een grandioos succes.

In de afgelopen jaren heeft de traditionele vrijwilligersdag (Vermilion Day of Caring) meermalen in het teken gestaan van de Voedselbank. Nu Vermilion zijn activiteiten heeft uitgebreid naar het zuiden van Nederland, is ook een relatie opgebouwd met Voedselbank Waalwijk. Medewerkers van Vermilion hebben dit jaar verschillende klussen gedaan voor de twee vestigingen van de Voedselbank.

Deel dit bericht met je vrienden!