Asahi Waalwijk start cursus zelfverdediging

WAALWIJK - Trainer Harrie van der Velden start m.i.v. 6 juni een cursus zelfverdediging voor volwassenen. De cursus is geschikt voor zowel dames als heren. U kunt gratis deelnemen aan drie proeflessen; 6, 13 en20 juni. De cursus vindt plaats op maandagavond van 19.00 -20.00 uur in de traningszaal van Asahi Waalwijk, Crispijnstraat 83a, (achter buurthuis de Wierd).

Het doel van de cursus is dat deelnemers zich veiliger voelen, met meer zelfvertrouwen (in het donker) over straat gaan, kortom u leert uw mannetje staan. Tijdens de cursus maakt u kennis met vallen en opstaan, zo leert u o.a. valbreken. Mocht u, om welke reden dan ook ten val komen, dan leert u ongeschonden overeind te komen. U leert om vervelende belagers van u af te schudden, zonder dat uzelf geblesseerd raakt. De cursus is opgebouwd door verschillende technieken uit diverse takken van sport samen te brengen tot een geheel dat gericht is op uw welbevinden. De cursus leidt tevens tot een betere conditie en souplesse van uw lichaam.

Om deel te nemen aan de cursus is makkelijk zittende kleding (zonder ritsen en/of knopen) noodzakelijk. U sport blootvoets.

Ter kennismaking kunt u vier gratis lessen volgen vanaf de eerste cursusdag.
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: maria.harrie@home.nl

Deel dit bericht met je vrienden!