CinePlaza brengt film terug naar Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De nieuwe filmclub CinePlaza begint dit weekeinde met de vertoning van speelfilms in Het Klavier in Kaatsheuvel. Van zaterdag tot en met dinsdag wordt dagelijks een film gedraaid.

Daarmee krijgt Kaatsheuvel bijna tien jaar na het verdwijnen van het bekende Apollo-theater weer een cinema. De officiële opening wordt zaterdagavond verricht door Brigitta de Keulenaer, weduwe van voormalig Apollo-eigenaar Jan Smit.

Daarna begint de vierdaagse filmreeks met de romantische komedie ‘The Perks of Being a Wall flower’. Zondag (14.30 uur) draait de kinderfilm ‘Dolfje Weerwolfje’. Maandag (20.30 uur) wordt de art housefilm ‘Blue Jasmin’ gedraaid. Dinsdag kunnen mensen kijken naar Bert Haanstra’s klassieker ‘Fanfare’. Bioscoopkaartjes kosten per voorstelling 7,50 euro (inclusief een drankje na afloop).

Volgens exploitant Bijzonder Bruisend is er in Kaatsheuvel grote vraag naar een plek waar films gedraaid worden. Het streven is maandelijks vier films te draaien: twee voor een brede doelgroep, één voor ouderen en één voor de jeugd.

Bron: Brabants Dagblad

Deel dit bericht met je vrienden!