De Waalwijkse Derby

WAALWIJK - Zondag 14 februari wordt op Sportpark De Gaard in Landgoed Driessen de Waalwijkse Derby RWB – Baardwijk gespeeld.

Een derby waarbij RWB de mogelijkheid heeft om sportieve revanche te nemen op plaatsgenoot Baardwijk, de eerste wedstrijd Baardwijk – RWB werd eerder in het seizoen een duidelijke 2-0 overwinning voor Baardwijk.

Baardwijk is in de 3e klasse B ook de te kloppen ploeg, het heeft inmiddels de 1e periode gepakt en staat bovenaan de ranglijst.
In de laatste competitiewedstrijd won het daarnaast met 4-0 afgetekend van Oosterhout, bewijs dus dat Baardwijk in vorm is.

Ook RWB mag de laatste tijd niet klagen over de prestaties van het eerste elftal.
Voor de winterstop maakte het een goede reeks en de eerste wedstrijd hierna werd met 2-1 gewonnen van NOAD.

De laatste wedstrijd uit bij SCO/TOFS werd door het slechte weer afgelast en heeft RWB er met Carnaval de viering van het 108 jarig bestaan op zitten.

Of de wedstrijd RWB – Baardwijk doorgaat is helemaal afhankelijk van de ontwikkeling van het weer.
Voor donderdag – vrijdag wordt regen voorspelt en zondag 14 februari zou er zelfs sneeuw kunnen vallen.
Gaat de wedstrijd gewoon door dan hoopt iedereen op een spannende wedstrijd waarbij je het in een derby nooit week welke kant de bal op rolt.

Na de wedstrijd heeft RWB gezorgd dat er gezellige muziek wordt gedraaid, is er het Rad van Avontuur en kan er hopelijk nog lang nagepraat worden van een spannende en sportieve RWB – Baardwijk.

Deel dit bericht met je vrienden!