Dickensfestijn in Drunen zoekt acteurs

De organisatie van het Dickensfestijn in Drunen zijn nog hard op zoek naar acteurs voor de rollen van geesten verleden, heden en toekomst, uit het verhaal Scrooge. Ook nog een aantal gespeelde armoedzaaiers, dames van lichte zeden zijn welkom, aldus Ada Ganzeboom. Je kunt je direct aanmelden als je denkt dit te kunnen spelen via de onderstaande link.

Het Dickensfestijn zal voor de 11de maal worden gehouden in Drunen en wordt dit jaar nog grootser aangepakt dan voorgaande jaren. Bijzondere decors en acteurs zullen u versteld doen staan aankomend weekeinde.

Wie aanstaande zondagmiddag 20 december 2015 tussen 12.00 en 17.00 uur door de straten van Drunen (Noord Brabant) loopt, komt boeren, burgers en buitenlui tegen die de tijd van Charles Dickens werkelijk moeten hebben meegemaakt.

Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen, Christmas Carol Singers gaan van deur tot deur. Keurige dames en heren met hoge hoeden flaneren door de straten en buigen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert.

Overal in het centrum zijn optredens, er hangt een geur van punch en gepofte kastanjes, marshmallows, glühwein en brandend hout.
Spectaculair zijn de roofvogels, indrukwekkend de kerststal in de Lambertuskerk en schitterend het Dickensstraatje naast het Gemeentehuis. Gezellige koormuziek en kerstliederen zijn te horen, vuurkorven en duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Kooplui bieden hun waar aan, handwerkers demonstreren hun ambacht en Goede Doelen overtuigen u graag op de kerstmarkt (150 kramen!). De schaapsherder leidt zijn kudde schapen terwijl de straatmuzikanten spelen op viool, saxofoon en fluit.

Aanstaande zondag maken wederom meer dan 400 Dickenskarakters hun opwachting in het Brabantse Drunen. Dus wilt U de sfeer van Kerstmis proeven kom dan naar Drunen op zondag 20 december 2015 tussen 12.00 uur en 17.00 uur.
DE TOEGANG EN HET PARKEREN IS GRATIS !!

Meer informatie:  http://dickensfestijndrunen.nl

Deel dit bericht met je vrienden!