Donny de Groot terug naar RKC Waalwijk

WAALWIJK - In navolging van Regillio Vrede heeft RKC Waalwijk nog een assistent-trainer/coach toegevoegd aan de technische staf. Voormalig RKC-aanvaller Donny de Groot sluit vanaf eind juli twee tot drie keer per week aan bij het eerste en het tweede elftal. De Groot zal zich, naast de ondersteuning van de technische staf, als assistent-trainer/coach voornamelijk gaan richten op de aanvallers van de Geelblauwen.

“Donny is een getalenteerde trainer/coach en past als mens hartstikke goed in Waalwijk. Met zijn berg ervaring als spits is hij een welkome versterking in onze technische staf”, aldus Remco Oversier. “Vanuit zijn rol zal Donny als assistent-trainer/coach voornamelijk de spitsen van ons eerste en tweede elftal onder zijn hoede nemen. Daarnaast zal hij ook assisteren tijdens trainingsmomenten. We zijn blij dat Donny ervoor kiest om zijn trainerscarrière verder vorm te geven bij RKC Waalwijk en kijken uit naar een prettige samenwerking.”

De 36-jarige De Groot was in 2010/2011 reeds actief bij RKC Waalwijk. In dat seizoen, waarin de Waalwijkers kampioen werden van de Jupiler League, tekende hij in 38 wedstrijden voor 23 goals.

Deel dit bericht met je vrienden!