Drukte op minicamping in De Moer: “Langstraat mooi gebied om te fietsen” (Video)

DE MOER - Veel mensen kiezen ervoor om in eigen land op vakantie te gaan. Een van de opties om naar toe te vertrekken is minicamping Le Silence in De Moer. Het kleine, maar mooi afgelegen plekje geeft de nodige rust voor de bezoekers. "We gaan hier veel fietsen en wandelen met de hond", geeft een van de bezoekers aan, die samen met haar man op de camping staat.

Toch zijn er uiteenlopende redenen waarom mensen juist voor de camping kiezen. Zo komen er gasten voor de rust en zijn er gasten die normaal naar het buitenland gaan maar door corona niet. een paar spant de kroon met een bijzondere reden. Een vriend van hen heeft gezondheidsproblemen en woont in Dongen. Nu kunnen ze hem wat makkelijker bezoeken.

Wat ook opvalt is dat er ieder jaar veel dezelfde gasten terugkomen naar de camping. "Dat is een goed teken he?", lacht eigenaresse Heidi. "Het mooie van een kleine camping is dat je veel contact hebt en opbouwt met de bezoekers, waardoor ze vaak terugkeren. Iedereen vindt dat heel gezellig".

Deel dit bericht met je vrienden!