Duurste attractie ooit voor de Efteling

KAATSHEUVEL - Als we de berichten in de Telegraaf en op pretparkwebsite Looopings.nl moeten geloven dan opent in 2017 de duurste Efteling-attractie ooit de deuren. De Efteling kan dit nieuws niet bevestigen, wel zeggen ze dat deze attractie er voor 2020 komt. Het is dus nog maar de vraag wanneer de nieuwe attractie open gaat. Ook de naam is nog niet zeker.

"De attractie die wij altijd 'Hartenhof' hebben genoemd, staat nog steeds op de agenda om te bouwen vóór 2020. Wanneer precies zeggen we niet. We willen daar nu verder nog niets over bekendmaken. Dat doen we op een later moment", zo liet een woordvoerster eerder al weten aan Omroep Brabant. De naam Symbolica is ook door het attractiepark vastgelegd. Volgens de Telegraaf wordt in het voorjaar van 2016 gestart met de werkzaamheden. De opening is gepland in 2017, het jaar dat de Efteling 65 jaar bestaat.

De Efteling heeft al jaren geleden aangekondigd dat deze nieuwe attractie er zou komen, maar de bouw werd iedere keer uitgesteld. Maar hij komt er, de vraag is alleen wanneer. Het wordt in ieder geval een darkride, zoals bijvoorbeeld Droomvlucht en de Fata Morgana. De wagens glijden over de vloer en rijden dus niet op een stalen rails, zoals bij andere attracties in het park. De attractie draait om de Efteling-mascotte Pardoes.

Deel dit bericht met je vrienden!