Emotioneel afscheid broers die tankstation tientallen jaren beheerden (Video)

KAATSHEUVEL -  De drie broers Hamers uit Kaatsheuvel hebben hun leven lang een eigen tankstation gehad, maar na jaren komt daar nu een eind aan. Ze gaan er aan het eind van deze maand namelijk mee stoppen. "Ja, het is wel vervelend hoor. Maar goed, het gaat niet meer", laat Peter Hamers weten.

Het tankstation in Kaatsheuvel is bekend bij iedereen in de gemeente en iedereen komt er ook tanken. Dat heeft te maken met de service die de drie broers aanbieden. Ze helpen de klant optimaal met tanken en dat wordt gewaardeerd. "Ja, ik kom hier altijd tanken, omdat de mannen echt super vriendelijk en behulpzaam zijn", laat een bezoeker van de tank weten. "Ik ben hier ook echt een vaste klant."

Afscheid

De broers zullen op de korte termijn afscheid nemen en daardoor komt er een eind aan het bestaan van het zeventigjarige tankstation. "Helaas zijn we niet meer in staat om door te gaan, onder andere vanwege de lichamelijke omstandigheden. We hebben echt heel bijzondere dingen meegemaakt en we hopen dat de mensen ervan hebben genoten dat ze bij ons konden tanken."

Deel dit bericht met je vrienden!