Familieruzie in Loon op Zand

VLIJMEN - Na een familieruzie in Loon op Zand zijn in de nacht van zondag op maandag acht mensen gearresteerd in Vlijmen.

Bij de politie werd gemeld dat enkele personen met een vuurwapen een woning aan de Hoge Steenweg in Loon op Zand waren binnengedrongen. Eenmaal aangekomen zagen de agenten dat de deur van de woning was ingetrapt.
Er werden wel sporen van geweld, maar geen verdachten in de woning gevonden.

Een getuige had inmiddels een kenteken van een auto waarin de daders zouden zijn gevlucht doorgegeven aan de politie.
De auto werd door een surveillance-eenheid gezien in Vlijmen. Daarop werden de twee inzittenden van de auto, een 45-jarige man uit Vlijmen en een 15-jarige jongen uit Den Bosch, aangehouden.

De bewoner van het huis in Loon op Zand had zich inmiddels bij de agenten in zijn woning gemeld. Hij was gevlucht op het moment dat de mannen zijn huis waren binnengedrongen en wist de politie te vertellen dat het om problemen in de familiesfeer ging. De man had zich buiten verstopt en was onderkoeld geraakt. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie omsingelde daarna een woning aan de Sint-Barbarastraat in Vlijmen waar enkele verdachten aanwezig zouden zijn. Daar werden nog eens 6 personen (2 mannen en 4 vrouwen uit Heusden en Vlijmen) aangehouden. Omdat het om potentieel gevaarlijke verdachten ging, zijn er ook politiehonden ingezet.

Bron: Brabants Dagblad

Deel dit bericht met je vrienden!