Geniaal: Funda verhuurt Spookslot

KAATSHEUVEL - Iemand nog op zoek naar een huurhuis? Dan moet je vandaag even op Funda kijken. Zij verhuren namelijk het spookslot in de Efteling. Het pand is maar liefst 1.730 m² groot en bestaat uit drie kamers. Verder is er geen energielabel beschikbaar en is het pand niet geïsoleerd.

De buurt is volgens Funda bijzonder maar aangenaam te noemen. "Aan de linkerzijde van het pand treft u een bos met een enorme diversiteit aan bewoners en karakteristieke vormgeving. Aan de rechterzijde woont een wat uitgedijde, volumineuze buurman die op zijn tijd niet veel meer nodig heeft dan wat stukken papier. In de groenstrook voor het pand bevinden zich de grafzerken van de voorouders van de vorige eigenaren. Zolang u de bloemen water blijft geven zullen zij u nimmer lastigvallen", laat het bedrijf weten.

"Verborgen gebreken kunnen wij niet uitsluiten", vervolgt Funda. Het pand is nimmer zelf bewoond door de eigenaar en zal dus ook niet aansprakelijk zijn voor enige zichtbare of onzichtbare gebreken. U dient rekening te houden met renovatie en modernisatie van het gehele pand, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde.

"Hebben wij u interesse gewekt en wilt u dit pand met eigen ogen komen bewonderen? Koop een kaartje via de website van de Efteling!"

Let op: het gaat hier om een goede 1-aprilgrap  

Deel dit bericht met je vrienden!