Het Dickensfestijn in Drunen was een groot succes

DRUNEN - In een bijzondere setting van Dickens in kerstsfeer werd afgelopen zaterdagavond de nieuwe cast van de Dickens Academy gepresenteerd. De decors in het Dickensstraatje waren overweldigend mooi geschilderd en alle acteurs waren goed voorbereid op pad. Er was veel interactie met elkaar, maar ook zeker met het publiek. De mannen waren vaak de spreekwoordelijke klos en al lachend gaven ze gehoor op de vreemde voorstellen van twee zeer brutale prostituees. De leukste reactie kwamen van de echtgenotes vertelden de twee acteurs smalend.

De kinderen vielen enorm op door hun baldadige gedrag onder elkaar, maar ook met de rijke figuren uit de cast. Ook de zondag was met de grootse markt een succes wat herhaald mag worden. De bezoekers waande zich in een Dickensboek door de hele setting. De vele vuurkorven, het grote vuur op het plein en de parades waren zeer sfeervol. Clan Lamont Pipe Band, diverse koren en muzikanten waren regelmatig te horen op gezette plaatsen en tijden.

De burgervader, de acteurs en de organisatie kijken terug op een zeer geslaagd kerstweekend met vele duizenden bezoekers. De organisatie hoopt volgend jaar een nog groter succes te behalen met meer acteurs die geslaagd zijn voor de Dickens Academy. Voor meer informatie kunt u terecht op de onderstaande link.

http://www.dickensfestijndrunen.nl/

 

Deel dit bericht met je vrienden!