Johan Voskamp tekent bij RKC Waalwijk

WAALWIJK - Johan Voskamp tekent een tweejarig contract bij RKC Waalwijk. De 31-jarige aanvaller komt transfervrij over van Sparta Rotterdam, waar zijn contract afliep. Met de komst van Voskamp hebben de Waalwijkers hun felbegeerde aanvalsleider binnen.

“We zijn enorm blij en trots met het feit dat Johan voor RKC Waalwijk kiest”, aldus Remco Oversier. “Niet alleen omdat het een geweldige spits is die hele goede cijfers kan overleggen, maar ook omdat hij met zijn gevoel voor ons heeft gekozen. Johan heeft diverse andere aanbiedingen naast zich neergelegd omdat hij gelooft in RKC Waalwijk en de weg die wij bewandelen. Met zijn ervaring en kwaliteit hebben we onze gedroomde aanvalsleider, en dat ook nog voor de start van de voorbereiding. Een betere start kunnen we ons niet wensen.”

“In de winter van het afgelopen seizoen was er ook al interesse vanuit RKC Waalwijk. We hebben toen al een oriënterend gesprek gehad, waaraan ik een heel goed gevoel heb overgehouden. Destijds kwam het niet tot een overstap, maar ik was blij dat de club zich weer meldde na de competitie”, verklaart Voskamp. “Ik heb hier eerder gespeeld, dus ik ken de club en haar achterban al enigszins. Het verhaal van RKC en de rol die ik daarin ga vervullen spreekt me enorm aan. Daarnaast kan ik mij ook buiten het veld verder gaan ontwikkelen, wat mij mooie kansen biedt. De club doet er alles aan om het volgende seizoen tot een succes te maken. Met de nieuwe stafleden en de spelers die reeds gekomen zijn heb ik er veel vertrouwen in dat dit gaat lukken en ik kijk er enorm naar uit om hier mijn steentje aan bij te dragen.”

Johan Voskamp is in zijn carrière tot nu toe goed voor 119 doelpunten en 34 assists in 270 wedstrijden. In het seizoen 2008-2009 droeg de aanvaller al eens het Waalwijkse geel en blauw om de schouders.

Deel dit bericht met je vrienden!