Kaatsheuvelse bewoners beginnen Protestgroep

KAATSHEUVEL - Een groep bewoners uit Kaatsheuvel is erg bezorgd zijn over de komst van de 1200 asielzoekers naar de gemeente Loon op Zand. Daarom hebben zij gekozen om een protestgroep te beginnen. Zij nemen geen genoegen met de ontwijkende en soms tegenstrijdige antwoorden die zij op de informatieavond van burgemeester Luijendijk te horen kregen.

Onder de noemer 'Kaatsheuvel tegen asielwaanzin' voeren zij nu actie tegen de goedkeuring van de gemeente Loon op Zand om een noodopvang voor asielzoekers in vakantiepark de Droomgaard te vestigen.
De bewoners zeggen het asielzoekers niet kwalijk te nemen dat zij elders een beter leven zoeken. Maar vinden dat de Burgemeester deze terechte angsten en zorgen van omwonenden niet zomaar terzijde kan schuiven.

Zij verwijten de landelijke en lokale politiek, ondemocratisch te handelen en niet naar hun burgers te luisteren. 'Kaatsheuvel tegen asielwaanzin' geeft aan verschillende spandoeken op gehangen te hebben, folders te hebben verspreid en overweegt nu een vreedzame demonstratie te organiseren.
Tevens zijn ze een blog begonnen om andere inwoners van de gemeente te informeren. De website staat nog in de steigers, maar het blog is al te volgen via: http://kaatsheuveltegenasielwaanzin.blogspot.nl/

Deel dit bericht met je vrienden!