Kerststal en gebedsboom schitteren in de Sint Jan de Doper kerk (Video)

WAALWIJK - De engel hangt er mooi bij en de stal vol met antieke beelden staat klaar. De Sint Jan de Doperkerk in Waalwijk is klaar voor kerst. Dit jaar blijft de kerk overdag voor vieringen geopend én is de kerk van woensdag- tot en met zondagmiddag geopend voor bezichtiging en gebed.

Bij deze kerststal is net als vorig jaar een Gebedsboom geplaatst. Iedereen van jong tot oud wordt uitgenodigd om daarin zijn persoonlijke wens of gebed te hangen. De boom met zijn lichtjes hangt vol met lieve wensen en boodschappen.

Vanwege de coronamaatregelen zijn de vieringen met Kerstmis ook dit jaar maar zeer beperkt toegankelijk. Ook het geplande Kerstconcert van de Vrienden van de Sint Jan kan dit jaar helaas geen doorgang vinden.

Vanaf zondag 12 december tot en met zondag 30 januari 2022 is de Kerststal te bezichtigen en kunnen ieders wensen en gebeden in de Gebedsboom gehangen worden. De Sint-Jan is in deze periode iedere woensdag- tot en met zondagmiddag geopend tussen 13:30 en 16:30 uur. En natuurlijk is een bezoekje aan de Kerststal ook mogelijk vóór en na de vieringen in de kerk.

Deel dit bericht met je vrienden!