Mark Verheijen nieuwe accountmanager RKC Waalwijk

WAALWIJK - Per 1 juni 2022 start Mark Verheijen als accountmanager bij RKC Waalwijk. De 35-jarige Brabander komt de commerciële afdeling versterken.

Na werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de Gemeente Gilze en Rijen was Mark de laatste 4,5 jaar werkzaam bij Promat – IGC uit Dongen. Hier heeft hij in de rol van commercieel medewerker en, de afgelopen drie jaar, als commercieel manager veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. "Het gevoel bij RKC Waalwijk was direct goed", aldus Verheijen. "De voetballerij heeft me als liefhebber altijd al getrokken en ik kijk ernaar uit om daar nu zelf in actief te zijn. Ik hoop mijn steentje bij te dragen aan RKC en samen met mijn nieuwe collega’s mooie stappen te zetten.''

Deel dit bericht met je vrienden!