Meat Loaf tributeband heeft veel succes

WAALWIJK/TILBURG - De Tilburgse zanger Frank van Zon en de Waalwijkse pianist Jens van Breemen imiteren samen de hits van Meat Loaf. Met succes, want een keer of twee per maand treden ze wel op. Het tweetal trekt momenteel heel Nederland door voor optredens.

Van Zon heeft zijn postuur én stem mee. Als zanger van coverbandjes werd hem vaak gezegd dat hij op Meat Loaf leek. Samen met een zangcoach oefende hij om een goede performance neer te kunnen zetten van de monsterhits als Paradise by the Dashboardlight en het latere ‘I’ll do anything for love’. Van Breemen bewerkte alle gitaarpartijen tot pianomuziek en zo trekken ze sinds een jaar of twee van kroeg naar festival met hun mini-tributeband Meat Love.

Van Zon: “Mensen die ons zien optreden, zeggen vaak dat ze het gevoel hebben dat ze weer in de jaren zeventig zijn. Daar doen we het voor. We brengen oude herinneringen weer tot leven.”

Vrijdag 26 februari treedt Meat Love op bij de talkshow Club d’Hivers in Galerie Winterdijk30b in Waalwijk. In mei staan ze in rockcafé Little Devil in Tilburg. Daar spelen ze voor het eerst álle nummers van de lp Bat out of Hell achter elkaar.

Bron: Brabants Dagblad

Deel dit bericht met je vrienden!