Model Nikki uit Waspik in de race voor Miss Teen Noord-Brabant (video)

WASPIK - De achttienjarige Nikki van Laar heeft de finale bereikt van Miss Beauty of Noord-Brabant. Het Brabantse meisje wil met haar deelname laten zien dat door te kiezen voor de keuze waar je het meest bang voor bent, dat degene is die je zal helpen groeien, waardoor je uiteindelijk zoiets gaafs kunt bereiken.

Eerste keer voor Nikki

Het is voor het eerst dat Nikki meedoet aan de Miss Beauty of Noord-Brabant verkiezing. "Ik heb mij nooit bezig gehouden met missverkiezingen, totdat ik via Instagram door een oud deelneemster van Miss Beauty of Noord-Brabant gescout werd. Ik moest er even over nadenken maar toen wist ik het zeker; "Ik doe mee" zegt de Ruimtelijke Vormgeving-studente. Door keuzes te maken waar je in eerste instantie het meeste bang voor bent, wil ik laten zien dat datgene je zal helpen met jouw eigen ontwikkeling."

Na haar aanmelding werd Nikki uitgenodigd voor de castingdag. Daarmee liet ze al 200 meisjes achter zich, want van de 300 aanmeldingen, werden er 100 uitgenodigd. " Dat was een hele spannende dag want er is maar plek voor 18 finalisten".

Linda Foundation

Aan de missverkiezing is een goed doel verbonden. Alle deelnemers zamelen geld in voor de LINDA.foundation. Nikki heeft geld ingezameld met het bakken en verkopen van cupcakes en het organiseren van workshops zoals bijvoorbeeld houtbranden. De LINDA.Foundation zet zich in voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De opbrengst gaat volledig naar de LINDA.Foundation. Tot nu heeft Nikki al meer dan €350,- opgehaald voor het goede doel.