Moussa Sanoh tekent contract bij RKC

WAALWIJK - De voorhoede van RKC Waalwijk is opnieuw voorzien van een aanvallende impuls. Flankspeler Moussa Sanoh komt over van PSV en tekent een contract voor zes maanden, met een optie voor nog een jaar. De Nederlander met Ivoriaanse roots kan zowel in de punt van de aanval als op de zijkanten uit de voeten.

‘’We zijn blij dat we meer opties hebben in de voorhoede door de komst van Moussa,” aldus Remco Oversier. “Met zijn 47 wedstrijden in de Jupiler League weet hij wat er gevraagd wordt in deze competitie en met zijn goede individuele actie en dito voorzet hebben we er iemand bij die onze spitsen prima kan bedienen.”

Moussa Sanoh verklaart zijn overstap: “In de wedstrijden die ik gespeeld heb hier in Waalwijk was ik positief verrast over de faciliteiten bij de club, ze spelen in een mooi stadion en werken met een professionele staf. Daarnaast is de sfeeractie voorafgaand aan ons laatste bezoek me bijgebleven. Ik kijk ernaar uit om te spelen voor deze club en deze supporters.”

De 21-jarige Sanoh speelde reeds 47 duels in de Jupiler League voor de beloften van de regerend landskampioen, hierin was hij goed voor vier treffers. Daarnaast speelde hij voor diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Deel dit bericht met je vrienden!