Mysterie rond man die van verdrinking werd gered

WAALWIJK – Het is nog een compleet raadsel wie de man is die in de nacht van zaterdag op zondag  werd gered van de verdrinkingsdood door twee Waalwijkse jongens.

De 17-jarige Cochise Klees en 18-jarige Nuradin Fawzy liepen iets na middernacht op de Halvezolenpad ter hoogte van de Mr. Van Coothstraat in Waalwijk toen zij een man met zijn fiets het water in zagen lopen naast het bruggetje. Hoewel ze dat in eerste instantie komisch vonden, kwamen de jongens tóch in actie toen de man geheel kopje onder ging. Ze probeerden de man uit het water te trekken maar toen dat niet snel genoeg lukte, riepen ze een voorbijkomende fietser te hulp. Die reed echter gewoon door.

Uiteindelijk lukte het de jongens om de man op het droge te krijgen. De behoorlijk dronken man bedankte hen luid lallend met 50 euro en wilde ook nog hun namen noteren in zijn mobiel maar dat ging niet, de mobiel was immers nat en werkte niet meer. En zo verdwijnt de man in de nacht en is tot op heden niet duidelijk wie hij is.

De man heeft een kaal hoofd, was gekleed in een geruite blouse en een meerkleurige broek. Cochise en Nuradin denken dat hij rond de 50 jaar is en ergens in de buurt van de Antoniusstraat woont. Ze vragen zich af hoe het met de man gaat. Maar of de man zich nog ooit zal melden…?

Deel dit bericht met je vrienden!