Nacht van het levenslied op het Raadhuisplein: ‘Het plein staat morgen ramvol’

WAALWIJK – De dansschoenen mogen weer uit de kast: zaterdag 3 september vindt De Nacht van het Levenslied plaats op het Raadhuisplein in Waalwijk. De entree is geheel gratis en alle leeftijden zijn welkom.

Volkszanger Thom Craane gaat het feest presenteren: "Ik ben de muzikale draad van de avond, dus ik zing alles een beetje aan elkaar wanneer er een nieuwe artiest opkomt. We hebben twee jaar geleden de laatste editie gehad, dat was eigenlijk geen levenslied maar ‘André Hazes in Waalwijk’. Officieel is het alweer vier jaar geleden dat we het weer door laten gaan. We mogen weer.''

Vanaf 20.00 uur komen artiesten zoals Wilbert Pigmans, Mart Hoogkamer, Danny de Munck en John West voorbij. ''Het plein gaat morgen ramvol staan, we hebben ook veel geluk met het weer. We hebben ook enorm ons best gedaan voor de artiesten die morgen langs gaan komen. Ik heb er heel erg veel zin in'', aldus Thom.

Bij het levenslied wordt er betaald met bonnen. Deze zijn al vanaf 19.00 uur te koop bij de kassa’s. De bewaakte fietsstalling aan het Unnaplein is tot 01.00 uur geopend, verder is er een grote onbewaakte fietsenstalling op het Unnaplein zelf waar voor veel fietsen een plekje is.

Deel dit bericht met je vrienden!