‘Natuurlijk Henriette’ eindigt op tweede plaats Bio Winkel Awards

DONGEN- 'Natuurlijk Henriette' uit Dongen heeft de tweede prijs gewonnen bij de Bio Winkel Awards in de categorie beste bio groente -en fruitafdeling. De prijs is een cheque van 500 euro.

Eigenaresse Henriette van den Hoek is heel blij met de de tweede plaats. ''We wisten al dat we bij de laatste drie waren geëindigd. Tweede worden is een hele mooie prestatie. Het is echt loon na hard werken.  Na de bekendmaking hebben wij natuurlijk in de winkel een gezellig feestje gehouden'', aldus Van den Hoek. De prijs is gebaseerd op de feedback van de klanten. Die mochten een vragenlijst invullen en aangeven wat er beter kan aan de winkel. Henriette vindt de feedback die ze gekregen heeft nuttig.

''De klanten gaven aan dat de producten uit onze eigen kas zichtbaarder aanwezig
moeten zijn. Hiermee gaan we meteen aan de slag door middel van foto's bij de schappen te plaatsen. Eerder dit jaar wilde klanten verbetering zien in de verpakkingen. Daarvoor hebben we sinds mei een nieuwe actie: mensen die hun eigen verpakking meenemen krijgen 50% korting. Zo kunnen wij iets negatiefs omzetten in iets positiefs'', vertelt Van den Hoek.

De Bio Winkel Awards werden eind augustus uitgereikt. De eerste prijs in de categorie bio
groente -en fruitafdeling ging naar Odin in Zutphen.

Deel dit bericht met je vrienden!


×

 

Hallo!

Klik op het logo om je bericht te typen.

× Stuur een bericht naar de studio