Politie onderzoek levert in drugszaak arrestaties op

WAALWIJK - De politie pakte woensdag 16 december 3 klanten en 3 drugsdealers op. Deze aanhoudingen zijn gebeurd na goed politieonderzoek met als gevolg een inval in een aantal dubieuze panden.

Drie mannen zijn aangehouden in de leeftijden van 30, 31 en 49 jaar, voor het dealen van cocaïne. Bij één van de verdachten werd in zijn flatwoning een bewerkingsplaats voor de drugs gevonden. Hier werd onder meer de drugs versneden, gewogen en in gebruikershoeveelheden verpakt. In een ander pand waar de politie een doorzoeking hield, werd een geldbedrag van enkele duizenden euro’s en ruim 100 gram cocaïne in beslag genomen. Bij deze politie actie zijn ook nog 3 bezoekers van het pand aangehouden, de waarschijnlijke telastlegging is het aankopen van drugs.

Er waren diverse meldingen van overlast in de wijk en door meldingen bij de wijkagent kwamen de drugspanden in beeld. Na een uitgebreid onderzoek werden gisteren invallen gedaan met toestemming van de Officier van Justitie. Het onderzoek krijgt mede door deze aanhoudingen nieuwe bewijsmaterialen en kan meer opleveren aan informatie voor de nabije toekomst.

Deel dit bericht met je vrienden!