Regillio Vrede versterkt technische staf RKC Waalwijk

WAALWIJK - RKC Waalwijk en Regillio Vrede hebben overeenstemming bereikt over een tweejarig contract. De 43-jarige Vrede, in het verleden een robuuste stopper bij de Geelblauwen, gaat aan de slag als assistent-trainer. Vrede zat zonder club nadat zijn contract bij Roda JC werd ontbonden, de club die hij twee seizoenen geleden nog terug naar de Eredivisie loodste als interim-trainer.

“We hebben de afgelopen periode intensief en zeer zorgvuldig gezocht naar een assistent-trainer aan de hand van een duidelijke profielschets. De nieuwe assistent moest uiteraard, conform ons standaardbeleid, een oud-RKC’er zijn. Daarnaast moest hij over de nodige ervaring beschikken en fulltime beschikbaar zijn voor RKC Waalwijk. Regillio past perfect in deze schets en heeft tot op heden zowel qua werkwijze als resultaten hartstikke goed gedaan. We zijn enorm blij dat we Regillio aan ons hebben weten te binden,” aldus algemeen directeur Remco Oversier.

Vrede kiest met zijn gevoel voor RKC Waalwijk. “Ik heb eerder enkele geweldige jaren gehad bij RKC Waalwijk, dus het gevoel was eigenlijk direct goed. Ik zie het als een mooie uitdaging om de club na enkele zware jaren weer te helpen, door te gaan strijden voor prijzen en zo proberen terug te keren naar het niveau waar zij thuis hoort. Met de waardering en het warme gevoel dat ik krijg van de club, deze staf, de huidige selectie en de versterkingen die er nog bij zullen komen heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooi seizoen tegemoet gaan. Ik kijk er naar uit om hier aan de slag te gaan.”

Deel dit bericht met je vrienden!