RKC kan het jaar goed afsluiten door drie punten tegen Sparta te pakken

ROTTERDAM - RKC Waalwijk neemt het vanavond om 21.00 uur op tegen Sparta Rotterdam op Het Kasteel. Dit wordt de laatste wedstrijd voor RKC in 2021. De Waalwijkers hebben het dit seizoen het al een keer opgenomen tegen de Rotterdammers, het werd toen 1-0 door een goal van Michiel Kramer in de 89e minuut.

Sparta Rotterdam won de laatste vijf thuisduels van RKC Waalwijk en hield de nul in de laatste vier ontmoetingen in eigen huis. In de laatste drie Eredivisie-ontmoetingen tussen de clubs werden er geen doelpunten gescoord in de eerste helft, maar wel vijf doelpunten na rust waarvan drie na de 88e minuut. Sparta wist de laatste zeven thuisduels in de Eredivisie in Het Kasteel niet te winnen. RKC heeft  vijftien punten behaald uit zeventien wedstrijden, Sparta twaalf.

De wedstrijd is vanavond vanaf 21.00 uur live te volgen via Langstraat FM.