RKC Waalwijk huurt spits Rigino Cicilia van Roda JC Kerkrade

WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Rigino Cicilia. De 20-jarige centrumspits wordt gehuurd van eredivisionist Roda JC en zal zich per direct bij de selectie voegen. Op de slotdag van deze transferwindow werd de deal beklonken.

Algemeen directeur Remco Oversier is verheugd met de huur van Rigino Cicilia. ‘’Rigino is het type spits waar wij, naast onze huidige bezetting, naar op zoek waren. Hij is groot, sterk en met zijn manier van spelen vergelijkbaar met Jean-David Beauguel, die met zijn speelwijze een geliefde speler bij onze supporters was. De komst van Rigino geeft onze technische staf de kans om keuzes te maken waar de wedstrijd om vraagt.’’

Cicilia startte zijn voetballoopbaan bij het Duitse Alemannia Aachen. Na enkele seizoenen in de jeugdopleiding maakte hij de overstap naar Roda JC. Voor de Limburgse club debuteerde hij op 25 augustus 2014 in het Betaald Voetbal. De boomlange spits speelde afgelopen weekend nog in het zwart-gele shirt. In de gewonnen uitwedstrijd tegen AZ viel Rigino Cicilia in de 62ste minuut in voor Mitchel Paulissen.

(Foto: RKC Waalwijk)

Deel dit bericht met je vrienden!