RWB met drie punten terug uit Tilburg

TILBURG / WAALWIJK – De wedstrijd NOAD – RWB die voor zondag 13 september stond gepland is op verzoek van RWB verplaatst naar zaterdag 12 september, dit omdat de 80 van de Langstraat werd gelopen.

De mannen van RWB kwamen wel met een 0-1 overwinning naar huis. Halverwege de eerste helft zag het er niet naar uit dat RWB drie punten mee naar huis zou nemen, het moest zich in deze fase beperken tot verdedigen en kwam amper aan aanvallen toe. Het duurde tot 5 minuten voor het rustsignaal dat RWB gevaarlijk werd, twee keer snel achter elkaar knalde Larry van Ommen de bal richting NOAD goal.

Na rust ontstond een ander spelbeeld, door het inbrengen van Lars Schimmer kwam vanaf links meer dreiging en was RWB de betere ploeg, hij maakte ook de 0-1 voor RWB.