RWB met goed gevoel de winterstop in

Uit tegen Veerse Boys mocht RWB voor de derde keer op rij drie punten bijschrijven bij het totaal.
Met 22 punten uit 13 wedstrijden staat het momenteel op een keurige vierde plaats.
Een mooi resultaat voor de promovendus van vorig seizoen zo precies halverwege de competitie.
Alleen als TSC volgende week de inhaalwedstrijd tegen NOAD wint zou het nog één plaatsje kunnen zakken.

RWB begon deze wedstrijd noodgedwongen met twee spitsen, beide buitenspelers van RWB zitten namelijk in de lappenmand.
Het systeem met twee spitsen en een extra kracht op het middenveld pakte in de uitwedstrijd bij Veerse Boys goed uit.
Veerse Boys verzuimde namelijk om een verdediger door te schuiven waardoor RWB het verdedigend gemakkelijk op kon vangen.

Veel weggeven deed RWB ook niet en net als de twee wedstrijden hiervoor kreeg het geen goal tegen, totaal heeft RWB dit seizoen 13 goals tegen wat meteen het laagste aantal in de 3e klasse B is.
Daartegenover behaalde RWB uit de kansen die het kreeg een hoog rendement.

De voorzet van Mo Sellami na 25 minuten, gevolgd door een kopbal via de onderkant van de lat van Koen van Baardwijk, was de eerste kans die RWB kreeg en meteen ook de 0-1 voorsprong.
Voor RWB was er na de 0-1 ruststand geen reden om in de tweede helft anders te gaan voetballen en Veerse Boys kon niet echt een vuist maken.
De wedstrijd was gespeeld toen na een steekbal van Koen van Baardwijk zijn medespits Colin Austermann de 0-2 liet aantekenen.

Met deze goal heeft Colin Austermann in de laatste drie wedstrijden even zo vaak gescoord, twee keer de beslissende goal en uit bij Veerse Boys een goal waarmee de wedstrijd op slot werd gegooid.
Met een tevreden gevoel kan RWB dan ook beginnen aan de winterstop, donderdag 17 december staat de laatste training van het jaar 2015 op het programma.

Zaterdag 2 januari wordt dan weer gestart met de voorbereiding op de tweede seizoenhelft.
Deze zaterdag staat om 14.00 uur een vriendschappelijk potje tegen RWB-2 op het programma, de Nieuwjaarsreceptie die bij RWB traditioneel op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar wordt gehouden begint om 16.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!